Ajánlott OldalakZöldkagyló kapszula,
zöldkagyló
kivonat rendelés.

A Matuzalem tabletta segít a szabadgyökök számának csökkentésében.

Több mint 8 éve fogyasztott Mannavita méhpempő termékek. Segítsen szervezetének méhpempővel.

Javítson egészségügyi állapotán goji bogyó gyümölcsvelő kúrákkal.

Női gondokra barátcserje kapszula a Zafírtól. Tegye helyre hormonháztartását barátcserje kúrával.


Oktatás, Tanfolyam

Kulcsszavak: oktatás taneszköz tankönyv oktató tanulás tanfolyam nyelviskola magántanár képzés pedagógia gyermekfejlesztés OKJ főiskola felnőttképzés alternatív oktatás tanfolyamok tankönyvek távoktatás oktatóprogram fordítóprogram fordítás nyelvtanfolyam.

Oldalak
Összesen 183 weboldal van ebben a kategóriában.

A Zafír Alapítvány átfogó célja a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének javítása települési, kistérségi és regionális szinten. A közhasznúsági törvényben megfogalmazott célok elérése érdekében az Alapítvány stratégiai elképzelési szerint elsődlegesen az alábbi tevékenységeket végzi. A humán erőforrás fejlesztése képzések, továbbképzések, tréningek által, különös tekintettel a hátrányos helyzetű csoportokra.

Zafír Alapítvány OKJ képzések

Jogosítványát manapság elég sok iskolában megszerezheti. Viszont nem mindegy, hogy az iskola milyen referenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezik. Mi elmondhatjuk magunkról, hogy a vizsgák során szinte mindig 100%-os a siker. Ezt annak köszönhetjük, hogy hosszú hónapok alatt sikerült egy nagyszerű módszert kidolgoznunk, mellyel tanulóink tanulását segítjük. Így élvezet számukra a tanulás és a végén siker élményekkel vehetik kezükbe a jogosítványt. Ezek után már csak Önnek kell döntést hoznia, hogy kit választ és milyen céllal.

Kék T Autós- és Motoros Iskola

A Netlogi-C számára az ügyfelei, és azok maximális, minőségi kiszolgálása a legfontosabb feladat. Ezért cégünk létrehozott egy olyan komplex webszolgáltatást, melyen belül vevőink megtalálják a weboldal készítést, informatikai tanfolyamokat, a teljes körű online marketing,-valamint a domain és webtárhely szolgáltatást egyaránt. Annak érdekében, hogy látogatóinknak a lehető leggyorsabb segítséget tudjuk nyújtani,-ha bármilyen informatikával kapcsolatos nehézséggel találják szembe magukat-létrehoztuk weboldalunkon a teljesen ingyenes online informatikai tanácsadás blokkot. Ügyfeleinknek egyedülálló online ügyfélfelületet tartunk fenn, ahol amellett, hogy mindent egy helyen megtalálnak, egy komplett helpdesk rendszer segítségével biztosítjuk számukra a gyors és pontos ügyintézést.

Netlogi C School informatika oktatás, számítógépes tanf...

Az angol tanfolyamokat legtöbbször azok veszik igénybe, akik már túl vannak iskolás éveiken és a munkához vagy a továbblépéshez szüksége van az angol nyelv tanulására és használatára. Ezen az oldalon szó esik a nyelvtanulási nehézségekről, tippekről, és olyan dolgokról, melyek minden embert érdekelhetnek, aki éppen nyelvtanulásba szeretne kezdeni.

Angol nyelvtanfolyam választó

A Penta Unió Oktatási Centrum számos képzéssel várja Önt. Akkreditált közép- és felsőfokú OKJ-s pénzügyi szaktanfolyamok közül válogathat. Képzéseink jelenleg az ország alábbi nagyvárosaiban találhatók meg: Gyor, Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Kaposvár, Pécs, Szekszárd, Szolnok. Bővebb információért keresse fel weboldalunkat.

Penta Unió Oktatási Centrum és Vizsgaközpont

Az Unió Nyelviskola az ország három nagyvárosában elérhető: Budapesten, Kaposváron és Pécsett. Jelenleg hét különböző nyelven folynak oktatások: angol, német, spanyol, olasz, francia, horvát és lovári. Többféle szint közül választhat, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő képzési módot: kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó és vizsgára felkészítő. További információért látogassan el weboldalunkra.

Minőségi nyelvoktatás 7 különböző nyelven - Unió Nyelviskola

Ne keressen tovább! Nálunk mindent egy helyen megtalál: céges nyelvoktatást, nyelvvizsga lehetőséget, tolmácsolást és fordítást. Minőségi szolgáltatással várjuk megrendelését: gyors, pontos ügyintézéssel. Tanári gárdánk gyakorlott, szakképzett kollégákból áll. Akkreditáció révén képzéseink ÁFA-mentesek, melyek szakképzési hozzájárulásból finanszírozva még plusz költséget sem jelentenek cégének! ITK Origó vizsgaszervezéssel is foglalkozunk, Budaörsön. Vizsgára egyénileg is lehet jelentkezni, nem feltétele, hogy nálunk tanuljon a vizsgázó. Honlapunkon mindig naprakész információkkal várjuk: www.pentachord.eu

Céges nyelvoktatás Budapesten és környékén

A Magyar Üzletemberképző Szakközépiskola várja Önt érettségire épülő képzéseivel. A tanfolyamok végezhetők nappali és esti tagozaton is. Képzéseink tandíjmentesek. Jelenleg pénzügyi és informatikai tanfolyamok közül válogathat az érdeklődő, melyeket az ország 3 nagyvárosában találhat meg: Budapesten, Pécsett és Kaposváron.

Tandímentes OKJ képzések - MUA

Egy angol tanár segítségére van szüksége Budapest területén? Nem kell tovább kutatnia a lehetőségek iránt, hiszen Nagy Péter tanár úr áll a rendelkezésére? Miért válassza épp őt? A tanár úr a nyelvismeretet és a diplomáit az Amerikai Egyesült Államokban szerezte idegen nyelvterületen, tehát a lehető legjobban felkészült, hogy a tudását átadja. Emellett a közoktatásban is jelentős tapasztalatot gyűjtött és a tanulói kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek a nyelvvizsgákon.

Angol tanár Budapest

A BeHappy Angol Nyelviskola öt éve működik, egy éve nemcsak Pesten, hanem Budán is van iskolánk. Kezdő szinttől felsőfokig folyik az oktatás, programunk akkreditált. Lakossági és céges oktatás is folyik nálunk. Iskolánkban fel lehet készülni az alap- közép- és felsőfokú Euro és ECL nyelvvizsgákra is.

Angol Nyelvtanfolyam Behappy

Mit szólna ahhoz, ha praktikus, gyakorlati tudást és ötleteket kapna? Ha kevés pénzből is hatékonyan reklámozhatna? Ha hatékony, de költségcsökkentő eszközöket építhetne be vállalkozásába? S mindezt Önre, és saját vállalkozására szabva! Íme a megoldás! Hogyan segítünk Önnek rövid idő alatt elvégezhető, gyakorlat orientált tanfolyamainkkal? Önnek olyan minőségi, gyakorlatias tudásra, ötletekre és eszközökre van szüksége, mellyel azonnal „labdába rúghat” a piacon! Tőlünk pontosan ezt kapja! Tanfolyamaink: - gyakorlatiasak - személyre szabottak - rövid idő alatt elvégezhetőek Ráadásul részletekben is fizethetők! Tekintse meg tanfolyamlistákat és válasszon gyakorlatias képzéseik közül!

Vállalkozó Tanoda, üzleti-marketing tanfolyamok Budapest,...

Kidolgozott érettségi tételek valamint érettségi feladatsorok minden mennyiségben mindenkinek! Tanulj velónk, készülj fel az érettségire Magyarország egyik vezető érettségi tételes oldalával. Az Érettségizz.com oldalon több száz kidolgozott érettségi tétel vár, továbbá az előző évek érettségi feladatsorai megoldással. Nézz be hozzánk, maradj nálunk, érettségizz velünk!

Érettségi tételek

Iskolarendszeren kívüli tanfolyamok: a hobbi témáktól kezdve OKJ tanfolyamokig, számtalan szakterületen a MelyikSuli.hu webes oktatásközvetítőtől! Az érdeklődő egy helyen hasonlíthat össze több, felnőttképzést kínáló iskolát, konkrét tanfolyamokkal, amiket a weboldal segítségével részletesen összehasonlíthat. A webszájt nem csupán a tanulni vágyókat szolgálja ki, hanem az iskolák számára is lehetőség van részletes profil oldal létrehozására. Az oldalon hasznos tippek találhatók az ideális tanfolyamválasztáshoz, a résztvevő megoszthatja saját tapasztalatait is. A tanfolyamokra való beiratkozás a honlapon keresztül azonnal, kényelmesen megtehető. Mindez ugyanolyan, vagy jobb feltételekkel, mint ami közvetítő nélkül az intézménynél elérhető. A MelyikSuli.hu a rendszerében megtalálható képzésekre árgaranciát is vállal.

MelyikSuli OKJ képzések

Érettségi előtt állsz, és tovább szeretnél tanulni vagy csak egyszerűen képezni szeretnéd magad? Bármit is szeretnél, mi segítünk a terveid megvalósításában. Mit tehet az efeb.hu érted? Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket. A mai munkaerőpiac legfontosabb alapelve az életen át tartó tanulás, ebben szeretnénk aktívan segíteni. Látogasson el oldalunkra és válasszon a több int 70 képzés közül, ossza be szabadidejét és tanuljon e-learning formájában. Gimnázium után gyere hozzánk, és tanulj nálunk tovább. Válassz tandíjmentes szakképzéseink közül, ezzel egyidejűleg tanulj nyelveket. A képzési idő alatt akár több szakmát is elsajátíthatsz. Nálunk képezheti magát az e-learning segítségével is. Ez a lehetőség tökéletes megoldás azoknak akik elfoglaltak. Ha már tovább képeztük magunkat nem árt egy jól használható nyelvismeret.

szakképzés

A www.jegyzetbank.org olyan jegyzetportál, ahol a regisztrált tagok ingyenesen tölthetek le és fel tételeket, jegyzeteket. Az oldal megoldást kínál azoknak a középiskolásoknak és egyetemistáknak, akik szeretnék tanulmányaikat kiegészíteni, vagy csak egyszerűen nem tudtak készülni a másnapi dolgozatra, vagy vizsgára. A válogatott tartalmat feltöltés előtt moderátorok ellenőrzik és illesztik a megfelelő kategóriába. A több ezer jegyzet és tétel között pedig mindenki megtalálja a neki szükség segítséget.

JegyzetBank.org - ingyenes jegyzetek és tételek

Az oldalon a őszentsége a Dalai Láma élete és munkásságának főbb állomásai mellett megismerkedhet a tanításaival is. ezeket a tanításokat különféle videofelvételeken keresztül ismerheti meg. Ennek előnye, hogy maga a tanító ismerteti ezeket, így még hitelesebbek és még inkább magával ragadóak. Ismerje meg a tibeti buddhizmust a Dalai Láma tolmácsolásában.

Dalai Láma

Biztosan már Te is megfigyelted, hogy mennyire fontos lett az idegen nyelvek aktív használata. Minél több nyelvet ismersz, és minél fejlettebb szinten, annál jobb esélyed lesz egy jó munkára, plusz könnyebb egy külföldi országban boldogulni, ha beszéled a nyelvét. De miért épp az orosz nyelv? Azért, mert közel 280 millió a lakossága, gazdaságilag növekvő, és befolyásos állam. Ráadásul az orosz nyelv és az orosz nyelvtan lehetővé teszi, hogy sokkal mélyebben fejezd ki a gondolataidat. Gyere Te is a Szamovár orosz nyelviskolába, ahol több szinten oktatjuk az oroszt, moszkvai partnereink által ajánlott tankönyvekkel és hanganyagokkal, nagyszerű tanárainkkal.

orosz nyelvtanár

A MySchool egy angol nyelviskola a Szent Anna utcán, Debrecen belvárosában. Diákjainkat rugalmasan oszthatják be idejüket, szintfelmérő tesztjeink által egyénre szabott programot biztosítunk, mely alkalmazkodik a tanuló egyéni tempójához. Nálunk fiatalos légkör és jókedvű hangulat fog segíteni céljaid elérésében.

Nyelviskola Debrecen

Élvezze Ön is alacsony áron a vitorlás által nyújtott magával ragadó és maradandó élményvitorlázást a Balatonon. A mi jelmondatunk, hogy a luxus mindenkinek jár, így olyan üdülési, kikapcsolódási lehetőséget adunk, ami életre szóló, és tényleg kivételes. Sokan idegen országokba utaznak egy új tapasztalat, élmény miatt, pedig az Eastcraft biztosítja azokat a feltételeket, melyekkel szinte csak idegen országokban találkozhatunk. Ha hallotta már a vitorlázás minden előnyét, és hosszú ideje szeretne Ön is hajót vezetni, nálunk ezt is megteheti. Vitorlás iskolánk kurzusai minden évszakban, rendszeresen indulnak, és ha szeretne, hivatásos vezetői engedélyt is szerezhet. További információkért látogasson el honlapunkra!

vitorlás iskola

A zichyújfalui általános iskola 1992-ben vette fel Fekete István író nevét. Az iskola 2004-ben bonyolította le a Kele nap nevezetű találkozót, amely a Fekete István nevét viselő iskolák országos találkozója. 2005. június 3-án, a Környezetvédelmi Világnapon az általános iskola elnyerte az Oktatási Minisztérium és az Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium ökoiskola címét.

Fekete István Általános Iskola (Zichyújfalu)
Oldal: 1 / 10

Kedvenceink

Információk + Vásárlás a C-vitamin Guru oldalán: C-vitamin cseppek, tabletták, kapszulák gyors rendelése.

Hogyan lehet szebb a külsőnk? Bőrgyógyulás Szépségmagazin: a bőr, a haj és a körmök gyógyítása, ápolása.

Javítson az egészségén friss méhpempő kúra tartásával. Gyógyulás méhpempővel rövid idő alatt!

Sittszállítás Budapesten egész évben: sittszállítás a konténer rendelés autóival, építési törmelék + lakossági szemét elhordás lerakó helyekre.

Mannavita 1005-os Bio goji bogyó gyümölcsvelő. Goji bogyó ital kiszállítás 1 nap alatt.

Gyógyulás és állapot javulás tiszta méhpempővel. Immunerősítés és méregtelenítés.

Ellenőrzött, bevizsgált antioxidánsok és szuperélelmiszerek, gyógynövények és étrend kiegészítők összehasonlítása.

A VitaminWellness webáruház segít az egészséges készítmények kiválasztásában.

Hány weboldalal dolgozol mostanában?